Mobil 2

Ekonomikonsult

Ekonomisupporten Sverige AB är ett konsultföretag som stödjer företag med inhyrning av ekonomi, redovisningstjänster, projektledning och såväl som att löpande supporta företag med tjänster som täcker det mesta som du som företagare behöver gällande administration. Vi arbetar mestadels med kunder i Skåne och Halland.

Som ekonomikonsult finns den kompetens som behövs för olika arbetsmoment om det så är löpande bokföring eller upprättande av årsbokslut. Detta passar bolag som har svårt att fylla en hel ekonomi- eller administrationstjänst eller hitta rätt personal för att utföra ekonomiarbetet.

Insourcing

För lite större bolag finns även hjälpa till på plats, s.k. insourcing. Det kan vara alltifrån som en extra resurs för att kapa toppar eller inhopp vid t.ex sjukfrånvaro. Kan även komma in som controller eller ekonomichef/ekonomiansvarig. Det kan vara att ditt bolag behöver få ordning på ekonomiavdelningen eller bygga upp bättre rutiner för ekonomisk kontroll och rapportering. Ni kanske har någon som sköter den löpande bokföringen, men behöver hjälp med att kvalitetssäkra månadsboksluten och avsluta året med årsbokslut och årsredovisning.
Ni är välkomna att kontakta mig för ett eventuellt möte.
Välkomna!

Ekonomikonsult Lars Larsson
Ekonomikonsult Lars Larsson

Ekonomistyrningssystem

Vi har tagit fram ett unikt ekonomistyrningskoncept för kundoptimering och lageroptimering i syfte att minska kapitalbindning , förbättra kassaflöden och öka lönsamheten. 

Välkommen att kontakta ekonomikonsult Lars Larsson om ni har några frågor eller vill boka ett kostnadsfritt möte. 

tfn 0768-940972
lars@ekonomisupportensverige.se