Mobil 2


 

Bättre ekonomi på lagret med Lop'n®

Med vårt unika lageroptimering system Lop'n® får du fram en ekonomisk status i förhållande till alla övriga artiklar i lagret. Systemet hjälper Er att identifiera vilka artiklar som kräver en insats  och man kan simulera olika åtgärder för att förbättra kassaflödet, minska kapitalbildningen och ge en ökad lönsamhet.
Programmet passar speciellt bra till mindre och medelstora företag. Tjänsten utförs av Ekonomi-supporten via en weblösning. 

Utmaningen med ett lager är flera som exempel kan nämnas att det är grundläggande att få en gemensam syn hos de avdelningar som helt eller delvis är inblandade i lagersprocessen. Oftast  är det inköp, sälj, lager och ekonomi som äger ansvaret att ett lager fungerar väl ur olika perspektiv. 

Med vårt lageroptimering system Lop'n kan man få ut data som vi kallar måldata som enkelt visar varje artikels ekonomiska värde i förhållande till andra artiklar i lagret eller per produktgrupp. 

Med måldatan kan man lätt simulera olika åtgärder som visar på möjligheter att förbättra kassaflöden, minska kapitalbindning och öka lönsamheten.
 

Vad gör Lop'n® ?

- ger en ekonomisk status ned per artikel
- ger en ekonomisk status per produktgrupp
- ger trendlinjer per produktgrupp
- ger simuleringsmöjligheter för att få en bättre       ekonomisk kontroll av lagret. 
 


Tjänsten Lop'n

Vi kör denna denna tjänst och överlämnar resultatet med kommentarer och förslag till förändring i samråd med kunden.
Frekvensen av antal körningar beror på kundens önskan och behov.
 

 

Välkommen att kontakta vår konsult Lars Larsson om ni har några frågor eller vill boka ett kostnadsfritt möte. 

tfn 0768-940972
lars@ekonomisupportensverige.se